Mammolinan Iltapäiväkerhot

Mammolinan iltapäiväkerhot toimivat Vantaalla Kulomäessä, Kuusikossa, Leppäkorvessa ja Nikinmäessä. Iltapäiväkerhot ovat avoinna kello 12:00 – 17:00. Perheet voivat tehdä palvelusopimuksen joko kello 12:00 – 16:00 tai kello 12:00 – 17:00 väliselle ajalla, perheen tarpeen mukaan. 

Ryhmien ohjaajat hakevat lapset koulupäivän päätyttyä luokkien edestä/sovitusta paikasta ja siirtyvät yhdessä lasten kanssa iltapäivätoiminnan tiloihin. Iltapäiväkerhotoiminta painottuu leikki- ja vapaa-ajan ulkoillen, pelaten ja leikkien. Iltapäivätoiminta koostuu vapaasta ja ohjatusta toiminnasta sisällä ja ulkona. Sosiaalistentaitojen kehittyminen, liikunta ja kädentaidot ovat keskeisiä toiminnassamme. Pyrimme luomaan puitteet myös rauhoittumiselle sekä mahdollisuuden läksyjen tekoon rauhallisessa ilmapiirissä. Ulkoilemme päivittäin. Kaikissa kerhoissa tarjoillaan välipala iltapäivän aikana. 

ILTAPÄIVÄKERHOON HAKEMINEN

Iltapäivätoimintaan haku tapahtuu Vantaan kaupungin kautta. Vantaan kaupungin nettisivuilta löydät hakemuksen (LINKKI TÄHÄN), jonka täyttämällä ja lähettämällä kaupungille, hakemuksessa mainittuun osoitteeseen pääset mukaan toimintaamme.  Kaupunki tekee viranhaltija päätöksen, jonka jälkeen me solmimme kanssanne palvelusopimuksen. Kun sopimuspaperit on täytetty ja toimitettu kerhoon, lapsi voi aloittaa kerhossa. Kerho paikkaa haetaan aina lukuvuodeksi kerrallaan ja toimintaa 1.-2. vuosiluokan oppilaille sekä sitä ylempien vuosiluokkien oppilaille, joilla on erityisen tuen päätös. Toiminta on maksullista. Lukuvuonna 2017-2018 kello 16 saakka tapahtuva toiminta maksaa 100 €/kk ja kello 17 asti tapahtuva toiminta 130€/kk. Asiakasmaksuista voi saada 35% huojennuksen perheen tulotason mukaan. Maksuhuojennusta haetaan Vantaan kaupungilta.